FunnelGuru is een opleider en geeft coaching in online sales funnel marketing
FunnelGuru: Laat Je Bedrijf Groeien Met ⭐⭐⭐⭐⭐ Sales Funnel Marketing Opleidingen
Ons e-book met 40 supertips voor de beste website ooit
FunnelGuru is een opleider en geeft coaching in online sales funnel marketing

40 SUPERTIPS

VOOR DE

BESTE WEBSITE OOIT

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van ProBizz BV / FunnelGuru
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

IN DIT WHITEPAPER LEES JE OVER..

Ontdek hoe je goed gevonden wordt door klanten

Goed Gevonden Worden

Je leest tal van tips die je vast nog niet kent en die ervoor zorgen dat jouw website vanaf nu veel beter gevonden wordt door zoekmachines als Google. En door jouw toekomstige klanten. Verhoog nu je aantallen webbezoekers
Vind uit hoe je meer leads krijgt

(Veel) Leads Krijgen

Webbezoek is leuk, leads zijn beter! In dit whitepaper geven we je tal van unieke tips hoe je makkelijk met potentiële klanten in contact komt. En hoe je dat zelf doorvoert op je website. Krijg zo meer en betere leads!
Krijg pro tips en geheime marketingtactieken

Pro Tips & Geheimen

Succesvolle bedrijven doen allemaal een hele reeks van marketingtactieken die ze graag verborgen houden; precies die pro-tactieken en geheimen beschrijven wij zodat jij ze meteen zelf kan toepassen!

VOORPROEFJE: WEBSITE TIP Nummer 18

Hier is 1 van de 40 tips voor online marketing
Een “landingspagina” is de pagina waar je door middel van het invullen van een formulier iets “weggeeft”, bijvoorbeeld een whitepaper, een proefles of een andere ‘nice-to-have’ voor je buyer persona. 
Om een goodie te verkrijgen (zie ook tip nr 40) vult de bezoeker op de landingspagina enkele gegevens in op een formulier. In ruil voor die gegevens krijgt hij/zij dan de toegang tot de informatie. Beperk de hoeveelheid informatie die iemand op dit formulier moet invullen. De lengte van het formulier is van directe invloed op de conversie van jouw landingspage.